Notícies
 Tornar
  • La Revista Estris celebra cinquanta anys amb un especial
  • Comparteix a les xarxes socials

La Revista Estris celebra cinquanta anys amb un especial

20.01.22

L'any 2021 la Revista Estris ha celebrat cinquanta anys de vida. Enguany, i fent memòria d'aquest mig segle, Estris arriba a les cases amb un especial que aborda els inicis de la revista i el valor d'educar en el lleure.

Des d'un bon començament, a la portada veureu l’essència de la Revista Estris, representada per Roger Torres i pintada per Anna Solà. La portada ens convida a entrar en la revista i, a poc a poc, anar descobrint els quatre grans àmbits d’Estris: societat, persona, entorn i transcendent.

En aquest especial, persones que han passat per la revista expliquen el valor del lleure educatiu i reflexionen sobre la importància de comunicar què fan els centres d’esplai i caus cada dissabte o a l’estiu. També trobeu les fitxes que més repercussió han tingut en aquesta segona etapa de la revista i imatges històriques que repassen els darrers cinquanta anys del món del lleure.

D’altra banda, repassem els esdeveniments més destacats dels últims anys, en una cronologia dels fets més destacats que han fet créixer el moviment del lleure educatiu. També entendrem què significa fer el cim del Puigmal per a l’excursionisme català i veurem com ha canviat el lleure, gràcies als racons finals. I per no perdre el costat formatiu d’Estris, el Recomanem mostra quatre eines que us poden anar bé com a educadors i educadores.

Gaudeix d'aquests 50 anys i contribueix a sumar-ne cinquanta més! Recorda que pots escriure a la revista. Si vols compartir les teves impressions, escriu-nos a estris@peretarres.org.